onsdag 3 mars 2010

Long time no see...igen!

Här har det ju inte hänt mycket på väldigt länge....har inte ens lagt upp förra säsongens julkort så dom kommer här....mest för min egen skull för att börja med några allster och komma igång liksom.
Annars så kan man ju tycka att nu när våren börjar närma sig så är det inte så passande med julkort...men vem vet, någon kanske redan sitter och filar på årets skörd för att vara ute i god tid?!
Mina är av varianten väldigt enkla, det är av två orsaker, tidsbrist och skäll från de som fick julkort förra året och fick lösa ut dom på grund av för mycket och tunga dekorationer och papper...hoppsan....ber om ursäkt.....ska tänka på det nästa gång också!






Det här var bara ett litet axplock av julkorten, de blev alla i samma stil och med samma/liknande motiv så det känns onödigt att lägga upp alla.

Nästa inlägg kommer bestå av mer juligheter. De som inte fick julkort i år var de närmast sörjande som jag skulle träffa, de fick något annat...som förövrigt var svårt att stoppa i kuvert, vad får ni se i nästa inlägg.... ; )










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar