söndag 21 november 2010

Ingen uppdatereingen sedan Maj..skamligt ju!

Blir inte så mycket gjort vare sig med det ena eller andra nu för tiden känns det som, men nu är det verkligen dags för en liten uppdatering i alla fall.

Pluggar fortfarande, är nu igång med kandidatkursen i Sociologi och så en fortsättnings kurs i Rättssociologi. Är mycket, mycket skola för tillfället och det går trögt som tusan ärligt talat.
Men det ska nog gå, det har det gjort förr!

Gimli är piggelin, men så klart kom allergin tillbaka i somras, måste vara något årstidsbundet han tål, så det var lite klåda till och från, men nu till hösten försvann den igen. Skönt!

Sen fick vår äldsta katt Moa somna in i somras, i Juli, hon skulle fylla 17 år så visst var hon gammal men det var riktigt tungt i alla fall. Saknar henne massor.

Vår andra kisse Knyttet har nytt varit till veterinären, hon har svullnat upp i hela ansiktet...
Vet inte vad det beror på, men hon går på antibiotika till att börja med nu för att se om det är någon infektion av något slag. Först röntgades hon ifall det var någon tand som knöla men det såg fint ut. Inger, vår veterinär frågade om det verkligen var född 98, hon ser viss fin ut för sin ålder. Det känns bra för hennes syster Mysan som bodde hos min systers familj fick somna in i somras hon också.
Knyttet mår mycket bättre, men är fortfarande svullen så vi får väl se vad som händer.

Mamma och pappas katt Tinzel fick också somna in i somras, hon fick epilepsi och det hjälpte inte med medicinen.
Det har inte varit något roligt år för vår familj med våra djur i familjen : (

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar